Thursday, October 13, 2011

BLOG REVIEW : Beruang Madu Dot Com

Assalamualaikum dan salam ziarah!

Jom kita review blog!! Hari ni, rasanya nak perkenalkan blog baru abang Bear. Istilah gatal bijik yang dia guna tu, memang kena sangat. Haaaa....sebab apa, dia pun asyiklah dok tukar blog macam adiknya jugaklah kan...menggunakan reason yang sama macam adiknya jugak, kena virus, kena spam, macam-macam lagi. Tapi nak hapdatenya, tunggu kucing berkicau. Pelikkan? Kucing berkicau. Tapi setiap kali hapdate, hasilnya menarik!

Tijah rasa, setiap hapdatenya mesti besertakan gambar walaupun tak berkenaan supaya pembacanya tak bosan. So, kalau nak tahu lanjut tentang blog Abang Bear, jom kita follow dia!!

3 comments:

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Abg Bear said...

Hahahaha... memang gatal lah bijik nih... aku terlalu pemalas tahap gaban nak menghapdate blog nihhhh

World of Azketom said...

Abg Bear : itulah, bukan gatal bijik lagi dah...gatal semua!! Update lah sikit...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...