Thursday, October 20, 2011

Ke-busy-an Melampau

Assalamualaikum dan selamat belajar,

Dah 2 hari tak berhapdate blog Tijah ni. Bukan apa, sebok tolong emak buat kuih. ada tempahan dari Masjid Bukit A. Hari first tu emak buat kuih Seri Muka dengan kuih badak....Tijah tolong memasak. Masak asam pedas ikan tongkol dengan sayur kangkung goreng. Hari second, Tijah tolong emak masak makan tengahari, ikan sardin goreng dengan sayur taugeh. Petang, terus je buat kuih apam gula merah dan kuih pulut panggang.

Jadi, dua hari kat rumah emak. Tak sempat nak hapdate apa yang patut. Henpon Berry-berry pulak kena masuk bengkel. Jadi lagi tipislah harapan nak hambik gambar ke-busy-an 2 hari tu. Nanti bila dah keluar dari bengkel, kita hapdate puas-puas gambar..

Nak pergi buat assignment dulu. Sabtu ni kena hantar dah. Seulas huruf pun tak type lagi ni. Nanti Tijah blogwalking lepas habis buat apa yang wajib ye. Rindu korang!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...